Caravans: Prachtige Award NightStar Caravan met nieuwe Dorema voortent

Aangeboden: Prachtige Award NightStar Caravan met nieuwe Dorema voortent Prijs: € 5.000,00

Prachtig gestroomlijnde caravan Abi Award Night Star, aereodynamisch ontworpen met achterspoiler en ingebouwde dissel. Dit is de Rolls Royce onder de caravans.

Voorzien van alle gemakken, vier riante slaapplaatsen, twee voor, twee achter. Slaapplaatsen achter te scheiden van de rest van de caravan door houten paneel dat verschuift. De voorste slaapplaatsen kunnen worden omgebouwd als rondzit.

Deze caravan heeft alle denkbare comfort; toilet, douche, wastafel, keuken met drie pitten, oven, magnetron, ook geschikt voor wintersport door ringverwarming op gas. De Night Star ligt door haar vier wielen als een blok op de weg, geen last van instabiliteit, ook niet bij hogere snelheden. (Frankrijk)

Bij deze caraven krijgt u een -splinternieuwe- voortent met gordijnen en als aankoopgeschenk extra; aluminium lichtgewicht buizen met "fast-click"systeem, nederlandse topkwaliteit van Dorema

Staat in overdekte, verwarmde stalling in de buurt van Arnhem. In overleg te bezichtigen . Gratis vervoer naar deze locatie voor zeer serieuze kandidaten.

Onze kinderen van 16 en 18 willen niet meer mee, met verdriet nemen wij dan ook afscheid. Prijs: € 5000,-
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans