Caravans: Constructam COMET5 oldtimer uit 1971!

Aangeboden: Constructam COMET5 oldtimer uit 1971! Prijs: N.o.t.k.

Kijk ook op onze totaal vernieuwde site voor veel meer & exclusieve oldtimer caravans met duidelijke Foto's en veel uitleg

WWW.St-BvoC.NL


LIEFHEBBERS OPGELET: EEN ECHTE CONSTRUCTAM COMET 5 OLDTIMER EN WEL UIT 1971!!

DUS,..... MET HET AFGERONDE , HOUTEN KASTWERK MET DE METALEN SIERLIJSTEN, DE GLADDE BUITENBEPLATING EN DE ECHTE HARDE BOUWWIJZE!!!


de caravan biedt minimaal 5 ruime slaapplaatsen (en juist ook heel geschikt voor de langere moderne mens!!), hij heeft een werkende gaskachel en dito koelkast, vernieuwde bekleding, harde bodem en 100% vochtvrij!! buitenkant nog in de originele lak, volledig functionerende rijverlichting, goede banden en remmen dus kortom gebruiksklaar!

verder is deze comet compleet met een bijbehorende recente voortent en heeft hij natuurlijk een bijbehorend NL kenteken met dito papieren!

Serieuze reacties worden op volgorde van binnenkomst in de gelegenheid gesteld er wordt niet gereserveerd, wi het eerst komt het eerst kan malen.
de caravan is net binnen en is vanaf heden te bezichtigen, gebruikte foto's zijn van een gelijk exemplaar, morgen worden de actuele foto's geplaatst!




Fur Deutsche Kunden; rufen Sie an mit (dl) 049(0)1520 7599254
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans