Caravans: Constructam COMET 1979, uitzonderlijk mooi en gaaf!

Aangeboden: Constructam COMET 1979, uitzonderlijk mooi en gaaf! Prijs: € 2.395,00

!! Let op: doorlopende advertentie vandaar de plaatsingdatum en bezoekers aantal , advertentie gewijzigd op 24-04!!

KIJK OOK OP ONZE VERNIEUWDE SITE MET NOG MEER EN UITSLUITEND PRACHTIGE OLDTIMER CARAVANS! WWW.ST-BVOC.NL


Zonder een woord te overdrijven: de toekomstige eigenaar van deze subliem strakke en 100% authentieke Comet is een ware geluksvogel want zo goed en zo mooi zie je ze nooit! én ...... aanmerkelijk goedkoper dan zijn oudere familie leden maar uiteraard wel met de klasse uitstraling en een nog grotere luxe en ruimte!!

De mooie donker groene velours bekleding en gordijnen van deze grootste constructam zijn in absolute nieuw staat, met volledig gaaf eiken houtwerk, "kristallen" plafonnières, de absoluut prachtige skai wand en hemel bekleding, zijn vanwege zijn grootte uiterst elegante verschijning, maakt dit een uiterst sfeervolle en zeer royale, luxe maar bovenal zeer frisse Constructam.


hij is uiteraard compleet met:
- NL kenteken incl alle bijbehorende papieren,
- koelkast ,
- gaskachel,
- 4-seizoenen voortent en
- de originele Constructam raamluifeltjes!


Deze Comet heeft verder:
- een grote (6/7 persoons) rondzit oftewel een zeer groot en lang 2/3 persoons bed,
- een middenkeuken met spoelbak & 3-pits gasstel,
- een koelkast op 230v/12v & gas
- een gaskachel,
- een riante (4 persoons) voor-treinzit/ 2persoons bed welke afsluitbaar is dmv een harmonica gordijn waardoor u een afsluitbare (kinder-) kamer heeft.
- is de gehele bekleding en totaal indruk van zowel binnen als buiten 'nieuw' te noemen!
- zijn alle raamrubbers en ramen & dakluiken in een prachtige volledig 'ongebruikte' staat
- ook de buitenkant en het dak én de bodem zijn in TOPstaat!!



Kortom:
deze grootste Constructam is metname geschikt voor diegene die niet aan de onderkant van de markt zoekt maar tevens ook niet de duurst mogelijke Constructam zoekt!! helaas zijn er erg veel slechte constructam exemplaren in omloop/te koop en mede daarom zijn wij erg blij een uitzondering op de regel te kunnen bieden!

tot slot:

Op handels/ export aanvragen en onzin biedingen wordt absoluut niet gereageerd. bij interesse gelieve te bellen voor een afspraak. Ook wordt er NIET GERESERVEERD!



AANBIEDING: Een ieder die bij ons een gerenoveerde oldtimer koopt geven wij, in samenwerking met de Oldtimer Caravan Club, een gratis jaar lidmaatschap van deze OCC cadeau!

U kunt hierdoor na uw aanschaf gratis profiteren van tal van club activiteiten, toegang tot onderdelen, verzekeringen, een enorme hoeveelheid kennis, informatie & documentatie van de meest uiteenlopende caravans, keuringen, caravan-rijlessen, meetings, speciale kampeer uitjes, etc etc.



Ook ontvangt u dan gratis 6 maal per jaar het clubblad met leuke verhalen, club wetenswaardigheden, speciaal georganiseerde oldtimer vakanties enz.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans