Caravans: Zeer Goed onderhouden Eccles Topaz 440

Aangeboden: Zeer Goed onderhouden Eccles Topaz 440 Prijs: € 2.450,00

Accu (nieuw)
Badkamer
Combo rollers voor alle ramen
Dakluiken 2x
Deurhor
Douche bak
Dubbele beglazing
Fietsenrek
Gas comfort 4 Pits
Kachel
Koelkast met vriesvak
Reserve wiel
Ring verwarming
Vast toilet
Vaste wastafel
Voortent 4 Seizoenen

Te koop zeer goed onderhouden caravan waarin nooit is gerookt en nooit geen huisdieren in zijn geweest. Het is een zeer luxe caravan zoals je van een engelse caravan mag verwachten.
De indeling is als volgt:

Eind hoek keuken met een draai carrousel, veel kast ruimte, een magnetroon met grill en een 4 pits gasstel. Aan de voorkant is een grote zithoek en langslaper die om te bouwen is tot één groot bed. Daar tussen in een bar met koelkast en vriesvak. Daar tegenover veel kleding ruimte met o.a. een hangkast, alle andere kasten zijn voorzien van uitschuif manden.

Alle ramen zijn voorzien van verduistering - en vliegen horren en deur is ook voorzien van een deur hor. De caravan is in Engelse stijl en luxe uitgevoerd zoals: een eigen stroom voorziening met lader en omvormer, zodat u niet van een camping afhankelijk bent, een vaste watertank van 40 liter, ring verwarming en goede isolatie zodat hij ook geschikt is voor winter kamperen, in de zomer kan men de caravan koelen met koude lucht en heeft hij een fietsenrek voorop, een SSK stabilisator met slot, alle banden zijn zeer goed en zijn gevuld met stikstof. De monitor die op de foto te zien is zit niet bij de prijs inbegrepen.

De voortent is van het merk Brand en is een 4 seizoenen tent, hij heeft 4 wanden die uitritsbaar zijn, het dak is dubbel gecoat en de wanden zijn speciaal gecoat zodat zij makkelijk schoon te maken zijn en goed kunnen ventileren. De tent is desgewenst uit te breiden zowel links als rechts met een uitbouwtent en aan de voorkant met een luifel. Deze zijn niet aanwezig.

Wij reageren alleen op serieuze biedingen. Graag bellen na 18.00 uur.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans