Caravans: Super mooie ,gezellige Bergland 395 MKT Caravan

Aangeboden: Super mooie ,gezellige Bergland 395 MKT Caravan Prijs: € 1.600,00

WAAROM !!!!!!!!AL DIE MENSEN BIEDEN EN DAN NIET TERUG REAGEREN OF NIET OP KOMEN DAGEN!!!!!!!!!!! ERG JAMMER VOOR MARKTPLAATS.DES AL NIET TE MIN EEN HELE MOOIE CARAVAN VOOR WEINIG GELD....ZO KAN HET OOK!!!!!!!!!

Te koop aangeboden Hele mooie en fijne, Bergland 395 MKT CARAVAN, BOUWJAAR 1993Massa ledig voertuig 763 kg,Maximum massa voertuig 1100 kg,Breedte 212 cm,Laadvermogen 337 kg..
Bergland caravan met een mooie blauwgrijze dorema voortent.speciale coating. plus een aparte zijtent om aan de tent te bouwen als extra opbergruimte of voor extra slaapplaatsen , past een 2 persoonsluchtbed in of 2 camping bedden.extra luifel voor aan de tent of aan caravan,extra vloerkleed.binnen in de caravan de indeling is als volgt, een wasruimte met grote spiegelkast voor toiletspullen in op te bergen, wastafel met kraan, en ruimte voor een verplaatsbare toilet,een treinzit voor 2 personen ,om te bouwen tot slaapplaats met bergruimte eronder,en vele ruime kasten erboven.keukenblok met 3 pits gasstel,bovenkasten, gootsteen met kraan,onderkast en fijne koelkast met extra airco voor in warme landen.hangkast met onder opbergkast kachel,grote treinzit voor 6 personen om te bouwen tot ruimbed,kussens zijn van prima kwaliteit.banden in goede staat, gasleiding pas vernieuwd,nieuwe 7 polige stekker.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans