Caravans: Mooie 4 persoons Pride Sunny Home Caravan met Stapelbed

Aangeboden: Mooie 4 persoons Pride Sunny Home Caravan met Stapelbed Prijs: € 3.000,00

Bouwjaar is 1998. Afgifte is 2000.
Geschikt voor elke auto omdat hij maar 820 kilo weegt. Het laadvermogen is tot 1000 kilo.

De caravan is van binnen helemaal opgeknapt in 2008. Alleen de tafel is toen niet vervangen en heeft een scheurtje.
Er zit een 3 pits gascomfort in met een koelkast die schoon en in zeer nette staat zijn en perfect werken.
De ramen hebben verduisteringsgordijnen die goed functioneren. In de caravan zit geen vast toilet. In het afsluitbare wasgedeelte hebben wij altijd een potti potti gebruikt die we nieuw gekocht hebben in 2008. Indien gewenst krijg je die erbij. Er zit een goede en nette tent van het merk gerjak bij. Er zit veel opbergruimte onder de banken en in de kastjes rondom. Ook is er een legkast met 3 panken aanwezig.
Indien gewenst kan van het stapelbed een bovenkast gemaakt worden dan is hij geschikt voor 3 slaapplaatsen. Ook een campingbedje kan geplaatst worden indien je onder het bovenbed 1 gedeelte verwijderd. Zo heb je zelfs voor de baby een veilige speel en slaapplek.

Hij wordt 3 weken per jaar gebruikt en de rest van het jaar staat hij onder een loods. Van de buitenkant heeft hij wat beschadigingen oa hagelschade maar daar is de prijs ook na. De caravan heeft zowel van binnen als van buiten mooie frisse kleuren.
Wij verkopen de caravan omdat wij al een grotere hebben gekocht. Wij hadden destijds nooit gekampeerd en dit is ons zo goed bevallen dat wij graag wat meer ruimte in de caravan zelf wilden hebben.
De caravan kan indien gewenst nog een tijdje onder de loods blijven staan. Graag alleen een bod doen indien je echt belangstelling hebt !!!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans