Caravans: Gezellige caravan met winterdak en wintertent in Oostenrijk.

Aangeboden: Gezellige caravan met winterdak en wintertent in Oostenrijk. Prijs: T.e.a.b.

Ivm de aanschaf van een grotere caravan, komt onze oude caravan (4 persoons) op 1 mei beschikbaar. De caravan is weliswaar oud, maar erg gezellig! Hij staat op een jaarplaats op een kleine familiecamping Dr. Lauth in Ehrwald Oostenrijk (www.campingehrwald.at) aan de voet van de Zugspitze. In het Zugspitzgebied zijn diverse skigebieden op steenworp afstand. Op slechts 300 m van de camping kan geskied worden op de Wetterstein (www.wetterstein-bahnen.at). Daarnaast zijn er diverse langlaufloipes in de buurt. Voordeel van een jaarplaats is dat u 15% korting krijgt op de skipassen.
Zomers kunt u er schitterende wandelingen maken, mountainbiken, rodelen, abseilen, zwemmen in meerdere meren en zwembaden, kortom te veel om op te noemen. Garmisch-Partenkirchen, bekend van het schansspringen, ligt slechts op 25 km afstand.
De tent op de afbeelding is nieuw en zal aan onze nieuwe caravan geplaatst worden. Exact dezelfde tent, maar dan 8 jaar oud, wordt beschikbaar gesteld.
De caravan is voorzien van een winterdak. De afmeting van de caravanopbouw is 5,05 m bij 2,10 m. Binnen is een ruime rondzit, aan de andere kant een zithoek. Daarnaast is er een wascabine met wastafel en een los chemisch toilet. Het keukenblok is voorzien van een drie pits kookstel en een wasbak. De caravan is winter geïsoleerd en voorzien van een ringverwarming. Gasvoorziening is via een vaste gasleiding.
Op de camping is een mooi sanitairgebouw en een ski-ruimte aanwezig.
De caravan wordt alleen verkocht in combinatie met een jaarplaats. Deze dient u zelf aan de campingeigenaar te betalen. Op aanvraag kunnen wij u nog extra foto's toezenden.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans