Caravans: oldtimer caravan mostard yvonne 305 bwj 1963

Aangeboden: oldtimer caravan mostard yvonne 305 bwj 1963 Prijs: Bieden

Ook zo moe van de aangeboden "voor het oog" opgeknapte Mostard Yvonne caravans ? Bij deze originele 1963 Yvonne is niks verstopt of opgepoetst : raamlijsten tot hoogglans polijsten mag u zelf doen net zoals het evt. buitenom naar eigen idee opnieuw spuiten of rollen wat meestal gedaan wordt A.D.H.V. de kleur van de auto.
Een oudere , klassiekere , zeldzamere ,completere ,originelere of zelfs betere als deze Yvonne zult u niet snel vinden !
Deze Yvonne is er een van het allereerste type welke herkenbaar is aan de lagere daklijn ( zie foto van de kleinere achterste zijramen )
en de mooiere achterkant, wat de caravan een klassieker uiterlijk geeft dan zijn opvolgers.Tevens zijn de binnen wanden van dit type gemaakt van gladde boardplaten ( later werd dit soort leerdoek).
Deze Yvonne heeft gewoon alle denkbare ( optionele)originele items en alles werkt zoals het hoort.
O.A. watertankje cq boiler , vloerkachel ,hangbedje cq strecher , gasfornuis merk index ,gaslampje met reserve glaasje en div. kousjes ,hefdoek met horgaas ,org.1e grond linoleum met de herkenbare gouden biesjes ( dus aan deze vloer is nog nooit geknutselt !),org. gele gordijntjes met biesjes ,org.flessenrek in keukenkast ,reserve wiel org. instaptrapje ,afsluitbare disselbak ,luifel ,grote tent met een extra aanritsbaar gedeelte ( voor toilet of koelkast),extra org. tafeltje om evt. buiten aan de caravan te plaatsen onder de luifel of in de tent . De deelbare "staldeur" werkt prima met de org. schanieren en er zijn reserve sleutels bij.
De Yvonne heeft een optionele mogelijkheid om 2 grote bedden te maken D.W.Z. de voorste bank kan uitgeklapt worden , zie foto,s
De kussens zijn vernieuwd en liggen heerlijk ( harder !)
De caravan heeft "verduisteringspanelen" welke aan de binnen zijde van de ramen geplaatst kunnen worden voor absolute verduistering.
Bij de openslaande voor en achter ramen bevind zich een (org. af fabriek)horgordijn.De caravan heeft een 12V ringsysteem met eigen accu en aldus altijd extra lichtpunten
Er is ook een 12V opvoersysteem aanwezig voor drinkwater naar het watertankje (zodat deze niet steeds hoeft losgekoppelt te worden)
Beveiligde (middels stoppenkastje) 220V systeem.
Nieuwe banden om gepoedercoate wielen. Uiteraard werken de remmen prima en dus ook de oplooprem. De yvonne is 100% waterdicht
Er komt een los te plaatsen caravankoelkast bij.
Ook het org. identiteitsbewijs en het org. Yvonne type plaatje achterop zijn aanwezig met bwj.en chassis nr. vermelding.
Tevens krijgt de nieuwe eigenaar een org. YvonneCaravans brochure van de leverancier erbij.
Bij vragen liefst bellen 0348502538 , mijn richtprijs is 2150 Euro
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans