Caravans: Gruau caravan 5 pers. (stapelbed). Niet gratis, wel goedkoop

Aangeboden: Gruau caravan 5 pers. (stapelbed). Niet gratis, wel goedkoop Prijs: € 900,00

IN PRIJS VERLAAGD. DE EERSTE DIE EUR 900,00 BIEDT, MAG 'M HALEN.

Te koop: Fijne, ruim ingerichte caravan (1991) met heel veel bergruimte.
De caravan is geschikt voor max. 5 pers. en heeft een licht interieur.
De Trio Mexico voortent is nieuwer (2002) en ongeveer 2,5 m diep (opbouwtekening aanwezig). Voor de voortent zijn eventueel nog steeds uitbouwtenten en luifels te koop.
De caravan is ideaal voor mensen met kinderen, omdat er een schuifwand zit tussen de slaapplaatsen.

Gegevens caravan: Gruau espace 42 ce. Eigen kenteken, Massa ledig gewicht 689 kg, Laadvermogen 311 kg (Max. last as 1000 kg), opbouw van de caravan is 4 meter 20.

Indeling van de caravan (met de klok mee):
Foto 2: Aan de achterkant zit een kop-keuken met boven 3 kastjes en 2 open vakken. Onder bevindt zich een koelkast met vriesvak (zowel op 12 volt als op 240 volt), een lade met gootsteenkastje met daarnaast een ruime kast.

Foto 3: In de hoek van de caravan zit een badkamertje met een opklapbare wasbak, de watertank voor de keuken en badkamer en een spiegelkast. De ruimte is groot genoeg voor een Porti Potti. In het badkamertje zit een raam van mat glas.

Foto 4 en 5: Naast de badkamer staat een treinopstelling, welke omgebouwd kan worden tot een tweepersoonsbed (195x120). Boven de treinopstelling zitten 3 dichte kastjes en 2 open vakken.
Onder de banken zitten grote opruimbakken.

Foto 6 en 7: Aan de voorkant van de caravan zit een stapelbed. Het bovenste bed (205x60) heeft een hekje wat op te klappen is. Het onderste bed kan ingeschoven worden tot 1-pers. bed of uitgeschoven worden tot 2 pers. bed (213x115). De ruimte waar het stapelbed in staat kan afgesloten worden met een schuifdeur (geen vouwdeur). In deze ruimte bevindt zich nog een kast en grote opbergvakken.

Aan de zijkant waar ook de deur zit, bevindt zich een brede hangkast. Onderin zit de kachel. Naast de hangkast is een smalle legkast. Daarnaast bevindt zich weer een laag kastje, waar bijvoorbeeld een magnetron of TV op kan staan.

De caravan heeft een grote disselbak en 2 dakluiken. Verder zijn alle ramen voorzien van verduisterings-rolgordijnen.

Helaas heeft de caravan lichte schade aan de buitenkant.
Ook heeft de vorige eigenaar lekkage gehad, wat inmiddels verholpen is, maar wel een beetje zichtbaar is.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans