Caravans: Machtige Hobby 610 Prestige

Aangeboden: Machtige Hobby 610 Prestige Prijs: € 175,00

Uit onze Yountimer-Collectie bieden wij te huur aan(voor de liefhebber is hij eventueel ook te koop):

Een machtige Hobby Prestige 610

Perfect voor een comfortabele vakantie waar u maar wilt maar ook ideaal als tijdelijk verblijf tijdens bijvoorbeeld een verbouwing!


De HOBBY PRESTIGE 610 (te huur VANAF e175,00, koopprijs €4250,-)
Voor de zeer verwende kampeerder is deze schitterende tandem-asser van het topmerk Hobby smullen geblazen: Ruimte en comfort zonder einde en inclusief een gigantische Isabella penta voortent van wel 350cm diep!
Zelfs met volle bezetting houdt u ruimte over!
Uiteraard staat deze wagen ook nog eens klaar in de meest luxe Prestige uitvoering wat betekend dat warmte, stijl en luxe de boventoon voeren.

Slaapplaatsen voor 5 personen, 2 afsluitbare slaapkamers waarvan 1 met een groot vast bed.
Rondom combi rollo's, een vast cassette toilet in een afsluitbare separate badkamer m et wasbak met stromend water én ...,als kers op de slagroom; een luxe Isabella Penta Voortent over de volle lengte en wel 3.50 mtr diep!

Kortom: in deze wagen kunt u wonen en dit maakt hem naast een fantastische vakantie wagen ideaal tijdens een verbouwing of zelfs een comfortabele (winter sport)vakantie met een groter gezin!

Uiteraard is ook deze caravan volledig BOVAG onderhouden en stamt de laatste beurt van enkele maanden geleden waarbij het complete gassysteem is gedaan, 4 x nieuwe transportbanden, remmen, lagers enz!!

gegevens:

Lengte totaal: 786 cm
Lengte opbouw: 610 cm
Breedte totaal: 250 cm
Leeg gewicht: 1321 kg
Maximaal toegestaan gewicht: 1650 kg
Laadvermogen: 329 kg
Eigen kenteken



  • *voor meer informatie omtrent prijzen en voorwaarden alsmede een indruk van een groter gedeelte van ons aanbod kunt u onze site bekijken (www.St-BvoC.nl) of bellen met 06 166 200 48 / bgg +49 (0)1520 7599254
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans