Caravans: Leuke kleine gemoderniseerde oldtimer caravan Eifelland 310

Aangeboden: Leuke kleine gemoderniseerde oldtimer caravan Eifelland 310 Prijs: Bieden

Met pijn in ons hart gaan wij afscheid nemen van onze leuke gezellige caravan. De kinderen zijn nu groot genoeg om in tentjes te gaan bivakkeren.

Wij zijn de 3e eigenaar van deze 3-persoons oldtimer Eifelland 310 uit 1971. In 2009 gekocht en aangepast aan de eisen van deze tijd. Woonoppervlak 2 x 3,1 meter.

Buitenzijde: Aluminium wit gelakt. Zijramen van kunststof. Voor- en achterraam van veiligheidsglas. Verlichting in uitstekende staat inclusief mistachterlicht (= verplicht). Het gewicht van de caravan is minder dan 750 kg, dus heeft hij geen apart kenteken nodig. Om precies te zijn: het gewicht van de caravan is 520 kg. Het maximaal (te beladen) gewicht is 660 kg. De kogeldruk is 60 kg. Eind september 2009 heeft het onderstel een Bovag (rapport aanwezig) beurt gehad. Tevens zijn er nieuwe banden en velgen gemonteerd, zijn de wiellagers vervangen, heeft hij een nieuwe oploopdemper gekregen en is de oplooprem gereviseerd. De caravan heeft een mooie ruime af te sluiten disselbak.

Binnenzijde: geheel wit gelakt, nieuwe gordijnen, nieuwe bekleding van de kussens, vitrage (tevens hor), 2x 12 volt lampjes gevoed door een omvormer. Verder 3 stopcontacten 220V. Op de vloer nieuw appeltjesgroen vinyl. De kast waar vroeger het afwasbakje en kookstel in zat is 15 cm ingekort, waardoor er nu een handige kast is ontstaan met een klapdeksel. Overigens heeft deze versie zeer veel bergruimte.

Voortent: Gerjak 100% katoen en 100% waterdicht. Metalen stokken die onder de caravan in een koker bij transport kunnen worden opgeborgen. De kleuren zijn blauw en oranje, en gezien de leeftijd hier en daar wel wat verkleurd. Inclusief stormband. In de voortent kan de 2-persoons binnentent worden gehangen, deze is van katoen met een stevig ingenaaid groen grondzeil.

Bijzonderheden: inclusief verankerd kluisje. Buitenstopcontact onder de caravan bij de deur. 2 autospiegels. 2 sets sleutels. Hangslot. Rookalarm. Reservewiel + krik. Reservelampjes. Kunststof Eifelland leveller. 4 kunststof onderplaatjes.

Meer foto's stuur ik je graag toe. De caravan is te bezichtigen in Den Haag. Doe een serieus bod en je bent van harte welkom. Je kunt er direct veilig mee op vakantie!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans