Caravans: Terug naar het echte authentieke vakantiegevoel

Aangeboden: Terug naar het echte authentieke vakantiegevoel Prijs: Zie omschrijving

De Stichting tot Behoud van de Oldtimer Caravan bied te huur aan:

Excellente en uitzonderlijke oldtimer Caravans.


Ook dit jaar komen wij weer met een zeer bijzondere collectie sublieme huur-oldtimers. Na een aantal try-outs is de keuze dit jaar gemaakt voor kwaliteit & uitzonderlijk op het hoogst mogelijke niveau met als motto: terug naar het échte vakantie gevoel!


Natuurlijk is onze Airstream gebleven maar zeker zo bijzonder is de LaTortue uit 1963 ; royaler dan een Constructam Comet 5 , net zo Belgisch, een schit-te-rend interieur maar véél meer caravan én met zekerheid spraakmakend op elke locatie!

Tevens kunt u bij ons een Echte Notin '72 huren. Dit waren de franse elite caravans, een begrip op zich; zeer luxe, uitmuntend rijgedrag, een zeer chique verschijning en een zeer ruime Oldtimer caravan voor een heel gezin!


Verder zijn er een aantal succes nummers gebleven, zoals de Kema Kwikstaart en de fabuleuze Thomson Glenn; fantastische klassiekers met veel comfort, Top klassiek uitstraling, fantastische interieurs, veel atmosfeer, grote historische waarde en bovendien geven al deze oldtimers u met zekerheid weer het echte authentiek kampeer-gevoel terug!

Naast de altijd al gratis aangeboden kampeer uitrusting, de verzekerde caravans en het diverse aanbod hebben wij nu ook voor u gratis luxe (bijzet-)tenten waardoor u op plaats van bestemming uw kinderen een eigen onderdak kunt geven en er veel leefruimte overblijft in en om de caravan.
Tevens maakt dit mogelijk dat u, gratis, met veel meer personen op reis kunt

Uiteraard zijn dit géén goedkope polyester tentjes maar mooie, luxe, katoenen tenten zoals een "de Waard" of authentieke canvas shelters opdat ook de combinatie passend is!


Alle tenten zijn minimaal geschikt voor 2 volwassenen en zijn gratis te boeken bij elke reservering!!

Als voorgaande jaren zijn al onze Huur klassiekers technisch BOVAG geprepareerd en onderhouden. Daarnaast zijn ze verzekerd opdat u met een gerust gevoel, veilig van uw vakantie kunt genieten!


kijkt u op onze site of neem contact op via e-mail of telefoon.








meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans