Caravans: Swift Challenger 570 * Primeur 2011 * Pak uw kans !

Aangeboden: Swift Challenger 570 * Primeur 2011 * Pak uw kans ! Prijs: € 24.350,00

Bouwjaar:2011
Modeljaar:2011
Leeg-gewicht:1280 kg.
Maximaal gewicht:1650 kg.
Rijklaargewicht:370 kg.
Aantal slaapplaatsen:4
Sta-hoogte:195 cm.
Opbouw lengte:560 cm.
Totale lengte:732 cm.
Breedte:231 cm.
Indeling: Rondzit, Middenkeuken, Lengte bed, Hoek toilet

Opties & accessoires
Boiler, Cassettetoilet, Circulatieverwarming, Combicassettes, Dakluik, Disselafdekking, Douche, Gascomfort, Groot dakluik, Hordeur, Kachel, Koelkast, Lm. velgen, Magnetron, Omvormer/Lader, Openslaande ramen, Oven, Radio, Reservewiel, Ringverwarming, Schokbrekers, Serviceluik, Stabilisator, Verzwaarde steunen, Voortentlamp, Watertank (vast)

Bijzonderheden
NU Binnen in onze showroom....!

De Swift Challenger 2011 serie omvat 8 indelingen. De Swift Challenger 480, 530, 540, 565, 570, 580, 620 en de grote tandemasser Challenger 625. Opvallende indelingen zijn de nieuwe 565 met een ruime voorzit, een grote midden keuken en achter twee enkele bedden met aansluitend een grote badruimte. De 570 combineert een grote rondzit en royal keukenblok met een vast twee persoonsbed en aansluitend de achterbadkamer.

Alle Swift Challenger indelingen zijn uitgerust met o.a. een ALKO 3004 stabilisator, lichtmetalen velgen, alarm instalatie, accu box, barbecue aansluitpunt, alle kussens met binnenvering, tapijtset, lattenbodems rondom, radio/cd/mp3 speler met luidsprekerset, een luxe gas oven-gril combinatie, magnetron, grote 107 liter koelkast, 10 liter boiler op elektriciteit en gas en een kookstel bestaande uit 3 gaspitten en een extra elektrische kookplaat. Prijzen varieren vanaf € 22.530,= tot voor het topmodel de Swift Challenger 625 € 26.980,=

De extra sterke, goed geïsoleerde body heeft 32 mm dikke wanden en is gemaakt van uiterst duurzame materialen. Hierdoor heeft de Swift Challenger de hoogste klasse 3 op gebied van thermische isolatie.

Het unieke nieuwe ontwerp, waarbij het front vloeiend overloopt in de daklijsten geeft de caravan een stoer gezicht. Belangrijke praktische details, zoals een goede waterafvoer, tentrail en verlichting zijn volledig in het design meegenomen.

Binnenin de Swift Challenger vindt u de rijke Mali Acacia houtkleur in combinatie met de prachtige kunststof delen. Er is ruimte genoeg in de hoge bovenkasten. Het typische Engelse ladekastje middenvoor is opnieuw ontworpen en heeft nu een nieuw uittrekblad. Hierdoor hoeft niet meer alles van tafel om het bovenblad te vergroten. De caravan heeft een ruime en gezellige zithoek die van alle gemakken is voorzien, waaronder een aantal stopcontacten voor het opladen van de telefoon, iPod of het aansluiten van de televisie.

Het nieuwe keuken ontwerp wordt geaccentueerd met crème kleurige deuren en een granietkleurige wasunit. Een luxe ovencombinatie met 3 gaspitten, een elektrische plaat en een grote 107 liter koelkast maken het geheel af. De verlichting gebruikt weinig energie door o.a. gebruik te maken van LED lampen.

De wasruimtes hebben meer opbergruimte en een nieuwe douche cabine doet zijn intrede in een aantal modellen. Het luxe gevoel ontstaat door de ruime hangkasten en een wasbak in granieteffect.
Het dakraam boven de drie frontramen zorgt voor een flinke hoeveelheid licht in de caravan, dat vooral buiten het hoogseizoen zeer gewenst kan zijn. Uiteraard is het interieur volledig op de nieuwe raampartij aangepast. Aan de voorzijde bevindt zich een kunststof kastconstructie die ook hier het geheel in vloeiende lijnen in elkaar laat overgaan. Prachtig houtwerk en ronde vormen maakt het geheel af.


35 JARIG JUBILEUM NU DUIZENDEN EURO'S VOORDEEL !

Wij bestaan 35 jaar !
Dit willen wij met u vieren d.m.v. spetterende acties.

Meerbeek Limited Edition modellen 2011 Info zie: WWW.MEERBEEK.NL

"MEERBEEK LIMITED EDITION 2011". Dit betekent altijd meer caravan / camper voor minder geld………………! Wees er snel bij want: Op=Op ! Als uw keuze valt op een ander model uit ons programma kunt u gebruik maken van 1 van de volgende acties.

Nieuwe caravans:
Orders die geplaatst worden vanaf nu worden door Meerbeek tijdens de Jubileumverkoop uitgeleverd inclusief een prachtig cadeau. Keuze uit 3 verschillende cadeaus, te weten:

1. gratis luxe campingtafel set.
2. gratis huishoudpakket ( kies 5 v/d 7 artikelen ! ).
3. gratis navigatie systeem.

Tevens bieden wij een speciaal door onze firma ontwikkelde Multi Nova voortent/luifel ( model 2010 ) aan van € 1.329,=/ 1.036,= voor de netto jubileumprijs van € 795,=. Deze voortent wordt compleet geleverd incl. aluminium frame, quick lock steunen, stormbanden, Isabella Bolon tapijt ( keuze uit 3 kleuren ) enz enz…!

............ en als klap op de vuurpijl kunt U deze maand nog profiteren van onze maandaktie voor de caravanmover.

Wij proberen het voor u op een prettige manier mogelijk te maken om tot een weloverwogen keuze te kunnen komen, waarbij u tijdens ons 35 jarige jubileumjaar kunt profiteren van heel mooie cadeaus en duizenden euro's voordeel. ( vraag naar de voorwaarden ).

U bereikt ons gemakkelijk via A 18 Afslag 4 ( volg Doetinchem ) industrieterrein "Verheulsweide".
- Bij de Mercedes-Benz dealer links af
- 2e weg rechts - eerste bedrijf - aan de Nijverheidsweg 41

Tot ziens in onze showroom in Doetinchem !
Onze showroom is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur. Zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.

Meerbeek Caravans & Campers
Nijverheidsweg 41
7005 AS Doetinchem
tel: 0314-344046
fax: 0314-378749
info@meerbeek.nl
http://www.meerbeek.nl

Het Meerbeek team
uw vertegenwoordigers:

Mark Meerbeek
Gerrit-Jan Meerbeek
Marcel Westerveld (werkplaats + marketing )
Tonny Middelkoop ( werkplaats )
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans