Caravans: W.W.M,Z.WaWa.200 sl1968

Aangeboden: W.W.M,Z.WaWa.200 sl1968 Prijs: Op aanvraag

Stichting tot Behoud van de oldtimer Caravan biedt te koop aan:


Een Werkelijk Waanzinnig Mooie, Zeldzame WaWa 200 SL uit 1968, zonder te overdrijven : een topper!


Zoals u op de foto's kunt zien staat deze zeldzame en bijzondere verschijning te stralen dat het een lieve lust is, dit is geen gezichtsbedrog maar de werkelijke, actuele staat. Kortom; zelden zult u een dergelijke caravan in een dergelijke staat en dusdanig compleet tegenkomen!

Buiten het vanzelfsprekende feit dat alles werk zoals het zou moeten is de WaWa geheel overgespoten in de kleur mergelwit met een spier wit dak.
Deze kleurstelling in combinatie met volledig tot hoogglans gepolijste sierlijsten, handvatten, enz. geeft het toch al opvallende uiterlijk duidelijk meer kracht en maakt dat u met deze super lichtgewicht caravan altijd de aandacht trekt op elke locatie.

Ondanks zijn respectabele leeftijd biedt deze compacte , lichtgewicht caravan een zee aan binnenruimte, vanwege het hefdak is ook voor de moderne mens voldoende staruimte en vanwege de extra brede uitvoering van deze wagen kunt u als langer persoon ook volledig gestrekt slapen.

De caravan is volledig geïsoleerd en voorzien van een elektrische kachel en omdat zelfs het originele winter/isolatie-dekentje aanwezig is kunt u deze oldtimer zelfs in de sneeuw zonder problemen gebruiken!

Mocht u hem enkel willen gebruiken voor de zomer: ook behoord bij deze prachtige authentieke caravan een geheel custom-made donker blauwe voortent geheel naar klassiek model!

Voor diegene die het model niet kent; tijdens het rijden gaat het dak ruim een halve meter omlaag, waardoor u met amper weerstand zeer comfortabel en zuinig kunt doorrijden. Voeg daaraan toe de breedte van de caravan en u zult snappen dat u een zeer stabiele en volgzame combinatie heeft.


technische gegevens & uitrusting:

Bouwjaar 1968
gewicht leeg 390kg
opbouwlengte 330cm
breedte 200cm
rijhoogte 184cm
stahoogte 207cm
3-5 slaapplaatsen
groot openslaand panoramaraam achterzijde
nieuwe authentieke voortent
electricsche kachel
watervoorziening dmv 12v pomp
diverse stopcontacten 230v
diverse verlichtingspunten
reserve band
origineel isolatie deken panoramaruit
mogelijkheid om een kinderledikant te maken


indien u geïnteresseerd bent kunt u het beste even bellen voor een bezichtiging met +49 1520 7599254

op (onzin-)biedingen wordt niet ingegaan en op eindeloos mailverkeer ook niet, immers de liefhebber weet waar het om gaat en beseft de schaarste van dit soort exclusieve en ook nog eens een dergelijk gave oldtimer caravan en alvorens u koopt zult u hem toch minstens willen zien?
Zoals u waarschijnlijk al vermoede ligt de prijs in de hogere prijsklasse maar vanzelfsprekend mag en kan u daar ook iets voor verwachten!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans