Caravans: zeldzame Constructam Coral, 1966 !!

Aangeboden: zeldzame Constructam Coral, 1966 !! Prijs: Op aanvraag

Binnenkort te koop een zeer zeldzame Constructam Coral uit 1966. Dit is dus het model met gladde beplating en het schitterende houtwerk binnenin, maar de voorloper van de 69-72 modellen en zodoende nog meer bijzonder!!

De caravan beschikt over een volledig gereviseerde torsieas en bodem ( enkele maanden geleden zijn hier oa nieuwe pezen in getrokken!!) met nieuwe schokbrekers waardoor deze werkelijk rijdt alsof hij zo uit de fabriek komt.

Hij wordt nu helemaal gecontroleerd en opnieuw gespoten in de kleur "bretons blauw" (onderkant). alle techniek wordt na gegegaan en waar nodig aangepakt (Bovag).

Ook de optiek van deze zeer antieke caravan gaat zeer bijzonder worden waardoor niet alleen het model maar ook de verschijning een nekkendraaier wordt!
(gelet op het resultaat bij een van onze voorgaande Constructams -zie foto's van de comet- accentueert dit het antieke karakter van de wagen en geeft hem daarnaast een ingetogen chique uitstraling )
Hij krijgt verder een in onbeschadigde nieuwstaat verkerende maar tevens originele rood gebloemde kussenset met originele gele gordijnen.


Kortom : een zeer zeldzaam exemplaar van misschien wel het meest geliefde oldtimer merk in een uitzonderlijke verschijning en binnenkort in een exceptionele staat!!



LEVERTIJD ONGEVEER 2 WEKEN! NO EXPORT!!! GEEN HANDELAREN!

BEZICHTIGING OP AFSPRAAK EN ALLEEN BIJ SERIEUZE INTERESSE

(dit betekend ook; niet alleen bellen voor de prijs want als enkel de prijs belangrijk is dan is dit hem niet.

Gelet op het werk, zeldzaamheid en de geleverde staat van de wagen valt deze in de hogere prijsklasse, niet dat hij onbetaalbaar is maar voor een paar honderd euro is hij niet te koop)

LET OP: DOORLOPENDE ADVERTENTIE, GEWIJZIGD OP 22-04-10, de gebruikte foto's zijn ter indicatie van het model en geeft de actuele staat weer dit staat echter niet voor hoe hij er uiteindelijk uit gaat zien!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Caravans